Нидерландският нападател от босненски произход Саид Хамулич, който през пролетта на

...
Нидерландският нападател от босненски произход Саид Хамулич, който през пролетта на
Коментари Харесай

Бивш играч на Ботев Пловдив подсили елитен френски тим

Нидерландският нападател от босненски генезис Саид Хамулич, който напролет на 2022 година мина за малко през Ботев Пловдив, без да изиграе нито един мач за първия тим на " канарчетата ", направи трансфер във френски първокласен Тулуза, оповестиха от клуба. 

Тоя става четвъртото попълнение на Тулуза през зимния трансферен прозорец и идва от полския Стал Миелец, за който през есента изигра 17 мача, в които вкара 9 гола и даде 2 асистенции. Той бе един от най-хубавите футболисти в полското състезание и е лидер в класирането на голмайсторите. 

" Много съм благополучен да мина в Тулуза. Това е огромно предизвикателство за мен. Нямам самообладание да се срещна с треньорите и новите ми съотборници и да стартира да спечелвам с тях. Гледах няколко мача на Тулуза през този сезон. Отборът играе прекрасен футбол и това бе една от аргументите да желая да подпиша. Искам да играя на " Стадиум " и да се срещна с последователите ", разяснява Хамулич пред клубния уебсайт на Тулуза.

В Тулуза той ще бъде съотборник на някогашния халф на Левски - Стайн Спиерингс, и ще играе против Лионел Меси и Килиан Мбапе във френската Лига 1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР